Prijave za nastup na večeri francuskih pjesama u Aquariusu

1788

Već nekoliko godina za redom Društvo studenata Hrvatska/Francuska i Francuski Institut organiziraju u Zagrebu večer francuskih pjesama koja okuplja velik broj ljubitelja moderne ali i klasične francuske pjesme, poznatije pod nazivom šansona. Izvođači su pjevači amateri koji odabranu pjesmu izvode uz pratnju benda. Izbor pjesama prepušten je izvođačima kao i osmišljavanje scenskog nastupa. Tako će biti o ove godine točnije 20. ožujka u Aquariusu, te na taj međunarodni dan frankofonije provedite ugodnu i zabavnu večer uz zvukove francuske glazbe.

Želite li nastupiti i svima pokazati vaše pjevačko umijeće, prijavite se do 20. veljače! Kontakt osoba je Maja Valjakmajavaljak@gmail.com ili 091 88 50 695.

Prošle godine u Aquariusu glazbeni menu bio je raznovrstan; Charles Aznavour, Manu Chao, Patricia Kass, Ophelie Winter… Sve to i još mnogo više očekuje vas i ove godine. Jedino zabrinjavajuće pitanje koje bi si trebali postaviti tu večer je – tko će osvojiti najveći pljesak?! Prije godinu dana to su bili naočiti dečki s izvedbom francuske pjesme “Partir un jour” grupe 2 b 3, a njihova koreografija uvjerljivo je oduševila ženski dio publike.

Ove godine večer će biti podijeljena u dva dijela – prvi dio posvećen šansoni, a drugi dio svim ostalim žanrovima. Uz živu svirku, iz DJ kabine atmosferu će zagrijavati JonB, Rea i Mooña.

Muziku podržava