Pridružili smo se proslavi 18 godina Radio Studenta

1311

Ove godine naš dragi medijski prijatelj Radio Student slavi svoju punoljetnost i tim povodom program Akustika pridružio se proslavi 18. rođendana!

31. listopada davne 1996. godine u Noći vještica, magle i zime, kroz ledeni zrak začuo se jedan novi, sramežljivi glas u nastojanju da nadglasa užase radijskog etera – bio je upravo Radio Student!

18 godina kasnije, taj Radio postaje punoljetan te kako bi ekipi zahvalili na vjernosti i uveličali proslavu punoljetnosti jedinog Studenta na medijskoj sceni u Hrvata, odlučili su sklopiti pakt s klupskom scenom naše metropole, čemu smo se s programom zagrebačkog akusticiranja u Rockmarku pridružili i mi.

Muziku podržava

U narednim tjednima i mjesecima ekipa slavi svoje službeno pravo da izađe na izbore i stupi u bračnu zajednicu, a navodno razmišljaju i o istospolnoj zajednici. Mi smo daleko od punoljetnosti (s pune četiri godine smo tek naučili crtati, koristiti bojice, šarati zidove flomićima, napisati koje slovo…), ali smo se pridružili njihovoj proslavi te ćete naše svirke u Rockmarku od sada pronađi i na njihovoj listi slavljeničkih koncerata.

Čestitke Radio Studentu i vidimo se 2.12. na sljedećoj Akustici, uz M.O.R.T.!

Muziku podržava