Premijera: “Sve zbog nas” i novi stilski iskorak Producenta

175

Iza imena Producent krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim iskustvom okupljeni na inicijativu glazbenika i producenta Lea Anđelkovića.

Svojim prvim singlom, laganom i poletnom “Kao da me liječi”, hrabro su si otvorili put na domaćoj pop rock sceni, a publika ih je s oduševljenjem prihvatila što zorno dokazuje radijsko emitiranje. Drugi singl “Smiješi se” žanrovski je potpuno drugačija pjesma, ali se u svakom slučaju prepoznaje svježi zvuk Producenta.

Novi singl znači i novi stilski iskorak – “Sve zbog nas” atmosferična je power pop pjesma koja govori o odnosima između dvije osobe koje moraju proći jako teške međusobne trenutke da bi naposljetku došli do sklada i harmonije. Tekstualno neobična, produkcijski snažna, aranžmanski kreativna, svirački i pjevački jako zrela “Sve zbog nas” je singl koji bi mogli prepoznati i ljubitelji alternativne rock glazbe, a i ljubitelji malo mekših pop frekvencija.

Glazbu i tekst postpisuje Leo Anđelković, aranžman cijeli bend, a spot za pjesmu je u specifičnom, rukom crtanom stilu, realizirao umjetnik Davorin Švaner koji se u pjesmi “Kao da me liječi” pojavljuje kao glavna muška uloga.

Muziku podržava