Premijera prvog UV spota u Hrvatskoj – Hi fju “Ritam namjera”

Muzika.hr - Glasno i jasno!
2332

Nakon višegodišnjeg kampanjskog ali vrijednog rada, podložnog cikličkim promjenama i lunarnim turbulencijama, skupina Hi fju upravo je završila album prvijenac “Natur“.

Na albumu se nalazi 11 probranih pjesama među kojima je i najavni singl “Ritam namjera“, za koji je snimljen i videospot. I to ne bilo kakav spot, već prvi UV spot u Hrvatskoj.Oslikavanje tijela pjevača Nikole Dabca i plesačice trajalo je desetak sati po osobi. Dodaju li se tome i sati snimanja, jasno je na što je sve autorski tim bio spreman i koliko je truda uloženo da bi se došlo do konačne verzije spota, čiji je autor Andre Račić.

Za dobru glazbu potrebno je samo jedno – uši“, jednostavna je poruka članova Hi fjua, koji se u šali nazivaju vikend kaubojima, a u zbilji nastoje hrvatskoj glazbenoj sceni pružiti još jedan kvalitetan audio/vizualni doživljaj iza kojeg mogu ponosno stati. Zbog visokih audio produkcijskih kriterija, ovaj je sastav najviše vremena posvetio stvaranju cjelovite zvučne slike koju su potom oplemenili i jedinstvenim UV spotom.

Muziku podržava
Stisni