Premijera: Nina Romić oživjela svoju pjesmu “Sad kad je gotovo”

861

Nina Romić, renomirana zagrebačka kantautorica, pjesmama “Svjetla” i “Sad kad je gotovo” najavljuje skori izlazak četvrtog albuma, čije se snimanje odvija pod budnim producentskim okom i uhom Marijana Jelenića. Upravo je pjesma “Sad kad je gotovo” sada dobila i pripadajući video spot.

“‘Sad kad je gotovo’ je jedna od mojih starijih pjesama, koja zbog svoje atmosfere nije našla svoje mjesto na prošlim izdanjima. S ovom postavom odlučila sam ju ‘oživjeti’ i uz Marijanovu pomoć dali smo joj novi život. U pjesmi je izrečeno mnogo emocija, uglavnom onih koje vežemo uz završetak priča za koje smo mislili da su vječne. Produkcijski, ispala je onako kako sam oduvijek htjela, samotnjačka pjesma koja u sebi sadrži i minimalizam i puni bendovski izričaj, ” rekla je o pjesmi Nina Romić.

Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Filipa Filakovića Philtza, koji kaže: “U sanjivom spotu Nina je priključena na uređaj koji njenu kakofoniju moždanih valova pretvara u simfoniju boja i oblika. To je uređaj koji njene snove pretvara u bio kemijski niz i omogućava joj da te svoje snove gleda iznova. Spot prolazi kroz sanjive kadrove prirode, kamera kontinuirano kroz snove prolazi prema naprijed i putuje iz lokacije u lokaciju, iz predivnog prostranog prostora u drugi – svi ti prostori simuliraju snove i vizije koje Nina proživljava. Spot postavlja Ninu u poziciju pripovjedača, vežući se uz pjesmu na jedan netipičan način kroz mistični crno-bijeli stil spota.”

Muziku podržava