Premijera: Mr. Albino ima prvi spot sa scenama iz novog hrvatskog trilera

3012

Iako ih publika već poznaje jer se zadnjih nekoliko godina vuku po underground demo sceni, zagrebački outlaw rockeri Mr. Albino javnosti napokon predstavljaju prvi spot, onaj za pjesmu “Seven Days Amongst Your Hair“.

Zanimljivo je kako je sama pjesma rađena za novi film hrvatskog redatelja Arsena Ostojića koji nosi naziv “F20”, dok je spot montiran iz kadrova koji se nalaze u filmu i nekih kadrova ekstra snimljenih posebno za spot. Kako sami kažu, upravo je potraga za surovom energijom ono što je povezalo Arsena i njih da surađuju zajedno.

Kroz priču pjesme i radnju filma protežu se isti motivi, romansa teških posljedica kroz kratak vremenski period. Nesigurnost i labilnost aktera, i u filmu i u pjesmi, anskioznost, a i niske strasti koje se vezuju uz sve lijepo što mlada ljubav donosi. Pogotovo kada se tako rapidno, kroz svega nekoliko dana, otkriva sva strast mladih neafirmiranih likova.” pojasnili su iz benda.

Nakon ovoga spota možemo očekivati niz audio vizualnih radova iz njihove radionice koji će periodički izlaziti kroz naredni period kao najava albuma. U međuvremenu će i dalje obilaziti klubove i odrađivati svirke diljem Hrvatske u svrhu promocije spotova jer ljubav za live nastupom i kontaktom s publikom je ono što ih gura dalje.

570 Shares
Muziku podržava