Premijera: Les o vrijednostima prošlih vremena u pjesmi “Malo mjesto”

1278

Nakon spota za pjesmu “Obale rijeke” iz pera Tvrtka Hopeka, frotmena grupe Les, stiže nova pjesma pod imenom “Malo mjesto” zajedno s pripadajućim videospotom.

“Pjesma govori o vrijednostima nekog prošlog vremena. Prolaznost vremena igra najveću ulogu jer je narušen osjećaj vrijednosti. Bitno je sačuvati vrijeme, trajati u vremenu, a ljepota osjećaja u vremenu je daleko zdravija i zabavnija nego vječno žaljenje, ma koliko god se to, iz nekog tavanskog kuta punom prašine, činilo romantičnim.” poručio je Tvrtko o samoj pjesmi.

U režiji C47Filma nastao je zanimljiv video spot. Redatelj i montažer Marko Milovac Miki, poznato je ime u proizvodnji glazbenih spotova, koji je surađivao sa snimateljem Ivanom Zadrom i filmskom kostimografkinjom Suzanom Tkalčec.

Muziku podržava

Bend stoji u prvom planu što znači da je “Malo Mjesto” prava “bendovska” pjesma koja je ujedno i prvo predstavljanje svih članova benda javnosti, a korištena je kao jedan od pet score-ova za dugometražni film “Aleksi” redateljice Barbare Vekarić.

Članovi benda su: Siniša Vasilić (bubnjevi), Mario Radan (bass), Luka Iverac (viola, ky’z), Marko Dragičević (gitara) i Tvrtko Hopek Les (vokal) koji potpisuje više od 60 glazbenih djela te glazbu za dva dugometražna filma i mnoge kazališne predstave.

118 Shares
Muziku podržava