Premijera: “Nova riječ” Kojota uoči velikog koncerta u Tvornici

Erotic Biljan and His Heretics, davno potvrđeni junaci domaće garage rock scene, nastupit će kao gosti na prvom samostalnom, zagrebačkom koncertu grupe Kojoti ove subote, 9. prosinca u Tvornici kulture.

Publiku će dobro i kvalitetno zagrijati za ono što što će uslijediti nakon – koncert Kojota koji su najavili pravi koncertni spektakl, vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju, dobar zvuk, izvodit će svoje najveće hitove “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Razuzdan i lud” na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme),”Halucinacija”, “Sto milja”, “Izgubljen u svemiru”, “Moćan san” te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla “Mi ne pripadamo tu” i “Nova riječ” za koju upravo sada gledamo premijeru. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Uz sve to, na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta “Dragocjeno Raskošno Blistavo”. Boxset će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosnica biti pušten u regularnu prodaju.

172 Shares
Muziku podržava