Premijera: “Ko tu koga” u novom spotu Bruto Geta?

732

Bend Bruto Geto predstavio je svoj novi singl “KoTuKoga“, a nakon spotova bogatih animacijama, ovaj put se predstavio s izrazito kvalitetnim 3+1 gratis spotom, snimljenim u 24 sata.

Svojim novim singlom Bruto Geto pokušava se što više približiti estradi. U spotu se spominju brojna poznata imena (od Divana Dečaka do Klamidije Baćič), a razlog je sasvim jednostavan – pokazati koliko su sa svima bliski. Upravo zbog toga bend je odlučio prigrliti svoj novi estradni identitet, a sve je popraćeno i velikim blagoslovom estradne ikone Siniše Vuce.

Produkciju, mix i master pjesme po treći put potpisuje Luka Tralić Shot. Kamere u spotu preuzeli su Dorijan Šipuš i Berislav Matej Mikša, dok režiju i postprodukciju potpisuje Martin Bajsić.

Muziku podržava

“Ova pjesma je jako super”, poručili su članovi benda o svojem singlu.

Singl “KoTuKoga” imao je svoju premijeru u prepunom zagrebačkom klubu Pločnik, a popraćen je i koncertom nabijenim energijom i vrhunskim raspoloženjem:

Bruto Geto: Pločnik Report

<><> Jesmo li sinoć bombardirali pojačala i projektor novom singlicom?!?! Sutra spot na internetima, čista ekskluziva preko Muzika.hr , YO!! <><> Hvala na objektivu DB.Photography !Hvala na objektivu Berislav Matej Mikša !Hvala karavani koja se skupila u ogromnom broju i gostima koji su prvoga puta nazočili našim ceremonijama! Na "jen', dva, tri" digli smo Pločnik u zrak!

Posted by Bruto Geto on 13. siječnja 2018

Ovo je treći singl Bruto Geta, a u prošloj godini predstavili su se s pjesmama “Ruke u zrak” i “Rekli su ti“. Zbog spomenutih pjesama dobili su i nadimak hrvatskog RATM-a.

Muziku podržava