Premijera: Headoneast singlom “Svijetlimo” najavljuju treći album

634

Domaća pop skupina Headoneast predstavlja novu pjesmu i videospot “Svijetlimo” što je ujedno i prvi singl za budući, treći studijski album.

Uz prepoznatljiv autorski potpis i senzualne muško/ženske vokale, Headoneast su naoko nespojive glazbene stilove stopili u fascinantni zvučni susret te isporučili svojevrsni komentar posthumane i gotovo apokaliptične stvarnosti. Time upućuju transgeneracijski poziv kako je krajnji čas da ljudi zdravih pogleda i stavova, kako na globalnoj tako i lokalnoj razini, napokon zbiju redove, udruže se i pokušaju zaustaviti očito propadanje kojem svjedočimo.

Ovom pjesmom Headoneast su spojili akustične gitare, slow disco, simpatično zviždanje, autentične vokale i drum’n’bass groove na solu s određenim tradicionalnim uzorkom i duhom našeg podneblja na što do sada nismo nailazili u glazbi ovog dream pop benda. U pitanju je jedno osvježenje u njihovom zvuku koje će zasigurno doći do slušatelja istančanog glazbenog ukusa.

Muziku podržava

Autor glazbe, teksta i aranžmana je frontmen Headoneasta Aleksandar Ljiljak, dok iza produkcije stoji jedan od najboljih producentskih timova u Hrvatskoj, Jura Ferina i Pavle Miholjević, koji su i miksali i masterirali pjesmu.

Singl je dobio i prateći videospot iza čijeg koncepta, režije i montaže stoje Tomislav Brđanović (snimatelj) i Aleksandar Ljiljak, a produkciju je radio Bion TV.

Muziku podržava