Premijera: Dogma ne miruje, vani je “Nemir”

Novim singlom “Nemir” pulski bend Dogma najavljuje svoj peti studijski album čiji se izlazak očekuje na proljeće 2018. godine. U novom se singlu radi o muško-ženskom duetu gdje se kao gost u pjesmi pojavljuje Maja Griparić.

Za pjesmu predstavljaju i video spot sniman u Puli i okolici, sniman u režiji Mladena Đakovića. U spotu su glumili Iva Kevra i Rade Radolović. Novi Dogmin singl govori o unutarnjem traženju mjesta na kojemu se možemo očistiti od buke i nemira te se pročistiti kako bi mogli čuti ponovno svoje unutarnje ja.

“Nemir je dio svih nas, kao neki simbol današnjih generacija, udaljeni smo od samih sebe, zagađeni vanjskim informacijama i kao takvi izgubili smo izvorni način komuniciranja. Moj je poziv da se čovjek mora očistiti i izolirati od tog vanjskog zagađenja kako bi čuo sebe i druge. Može se to odnositi i na muško–ženski odnos, ali nemir je univerzalan pojam pa se samim time odnosi na sve nas i komunikaciju bilo koja dva ljudska bića”, izjavio je pjevač Dogme Sandro Pettener.

0 Shares
Muziku podržava