Premijera: Clone Age kroz “Nove boje” vidi nadu za stanje u državi

265

Čakovečka rock grupa Clone Age predstavlja “Nove boje“, drugi singl na hrvatskom jeziku kojim ujedno najavljuju i snimanje novoga albuma. Riječ je o pjesmi koja je inspirirana lošim stanjem u državi, problemima na političkoj sceni, ali i društvu općenito.

Govori o tome kako se već godinama u politici ništa ne mijenja te kako novi politički akteri ne donose promjene već usvajajući pravila prošlih političkih elita, održavaju istu lošu društvenu klimu. Unatoč tome dečki iz benda vjeruju da kroz zajedništvo ipak može doći do promjena te kako dolaze “nove boje” koje će promijeniti stanje u državi, razriješiti kolektivno nezadovoljstvo, zaustaviti masovna iseljavanja i sve ostale negativne društvene trendove.

Clone Age ovaj put publici predstavlja lyric video kako bi na što bolji način prenijeli svoju poruku. Novi singl, kao i sve pjesme s prethodnog albuma, snimljene su u prostoriji u kojoj bend održava probe jer su htjeli vjerno prenijeti atmosferu kolektivnog muziciranja iz koje nastaju njihove skladbe.

Clone Age su oformljeni 2002. godine u Čakovcu, karakterizira ih čvrsti rock zvuk, a do nedavno su se u svojem glazbenom stvaranju izražavali na engleskom jeziku.

71 Shares
Muziku podržava