Premijera: “Click Play” na novi spot Sunnysidersa

142

Splitsko-zagrebački blues sastav Sunnysiders predstavlja videospot “Click Play”, prvi spot s istoimenog, trećeg studijskog albuma. Spot za naslovnu pjesmu albuma snimljen je na Thrill Blues Festivalu u Trilju, gdje su Sunnysidersi promovirali “Click Play” te u Zagrebu. Osim članova benda, u spotu glumi i pleše mlada plesačica modernog plesa Martina Glavaš. Snimatelj je bubnjar Sunnysidersa Igor Paradiš Šparka, a režiju potpisuju Šparka i Boris Hrepić – Hrepa.

Sunnysidersi iza sebe imaju album nominiran za diskografsku nagradu Porin (“Licence to Blues”), album “10 kartolina s daleke obale” s blues obradama legendarnog splitskog sastava te aktualni album “Click Play”.

Pobjednici su “2nd Croatian Blues Challengea”, prvi su hrvatski bend koji je ušao u polufinale najvećeg svjetskog blues natjecanja “International Blues Challengea” u prijestolnici bluesa, Memphisu, predstavljali su hrvatski blues na “European Blues Challengeu” u Toulouseu, a objavili su i “pravu pravcatu” čokoladnu ploču koja svira.

Muziku podržava