Predstavljen Karlovačko RockOff festival 2015

Muzika.hr
3939

Počinju prijave za Karlovačko RockOff, festival natjecateljskog karaktera koji novim talentiranim izvođačima pruža mogućnost da svoju glazbu predstave javnosti i afirmiraju se na domaćoj glazbenoj sceni.

“S Karlovačkim, kao snažnim partnerom, dodatno ćemo naglasiti težnju da se mladim glazbenicima pruži prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde. Uz to, projekt koji je zamišljen kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika različitih žanrova ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj, sad će trajati gotovo cijelu godinu” rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor predsjednik žirija RockOffa.

“U Hrvatskoj ima mnogo talentiranih mladih glazbenika i smatram da im projektima poput Karlovačko RockOffa treba pomoći i pružiti im priliku za afirmaciju. Moj bend i ja stvaramo glazbu već 15 godina pa iz prve ruke znamo da uspjeh ne dolazi preko noći te da iza uspjeha stoji puno rada” poručio je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra i član žirija.

Muziku podržava

Zahvaljujući Karlovačko RockOffu, kvalitetna glazba seli se iz garaža i podruma na medijske, digitalne i klupske pozornice, a mlade glazbenike poziva da iskoriste priliku i pokažu svoj talent.

Želimo potaknuti ljude da budu aktivni, optimistični i da preuzmu budućnost u svoje ruke. U ovom slučaju želimo potaknuti nove bendove da se usude izaći na svjetla pozornice i pokazati svoj talent. Karlovačko RockOff za nas je iznimno važan projekt i ponosni smo što smo dio njega” naglasio je Roberto Giugliano, direktor marketinga kompanije Heineken Hrvatska.

“Onima koji se prijave na Karlovačko RockOff može se dogoditi velika stvar, zato ih pozivamo da budu odvažni” poručila je Iva Vukmanić, brand menadžer za Karlovačko.

Nakon M.O.R.T.-a novog pobjednika RockOff festivala birat će stručni žiri kojeg čine glazbeni kritičar Hrvoje Horvat, Jadranka Ivaniš Yaya iz Jinx, Damir Martinović Mrle iz Let3, producent Srđan Sekulović Skansi te Ivan Dečak iz Vatre.

Prijave za Karlovačko RockOff 2015 počinju 26. veljače i traju do 30. ožujka. Glazbenici trebaju svoju video ili audio snimku prijaviti putem putem Facebooka Karlovačko RockOff i na www.karlovacko.hr.

Početkom travnja 2015. godine odabrat će se 30 najboljih od pristiglih prijava – od toga 25 odabire stručni žiri, a 5 polufinalista bira se prema glasovima publike. Tijekom travnja i svibnja, ponovo slijedi glasanje nakon čega će biti odabrano 15 finalista. Na jesen slijede nastupi uživo, a samo jedan bend ponijet će titulu pobjednika RockOffa. Odluku o pobjedniku u listopadu će donijeti stručni žiri.

Pobjednik će osvojiti vrijedne nagrade: 100 sati snimanja i
produkcije u studiju, rad s producentom, produkciju singla, videospota i
nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015.

Muziku podržava