Predstavljamo novu izdavačku kuću u Hrvatskoj

1569

Capo Media Music je nova nezavisna izdavačka kuća koja će se baviti izdavanjem i promocijom kvalitetne glazbe raznih stilova, a izdavat će, kako mlade i neafirmirane bendove i izvođaće, tako i poznata i afirmirana imena naše glazbene scene. Cilj ove diskografske kuće podržavanje i poticanje stvaranja kvalitetne glazbe, okupljanje vrhunskih glazbenika, pjevača, sastava te promocija i prezentacija kvalitetne glazbe i promicanje glazbene kulture uopće.

Poseban je kuriozitet da uredništvo ove izdavačke kuće čine naši iskusni i renomirani pop, rock i jazz glazbenici – Dražen Scholz (bubnjar Parnog Valjka), Zoran Jaeger – Jex (osnivač i gitarist The Bastardza), Samir Kadriba (bivši basist grupe Jinx), Goran Delač (jedan od naših najboljih basista, diplomirao na Los Angeles Music Academy), Saskia Laroo (NL), Tony Cetinski, The Bastardz i Neki to vole vruće, te Oleg Colnago (aranžer i kompozitor, nekadašnji član Srebrnih
Krila i grupe Dorian Gray).

U sklopu Capo Media Music aktivne su i dvije podetikete: N.E.W.S. za jazz i fusion glazbu, te nizozemski label 2FONKEE koji će izdavati funk, fusion i slične glazbene projekte te se brinuti za distribuciju svih izdanja Capo Media Music u zemljama Beneluxa.

Muziku podržava

Capo Media Music ć?e, osim samog izdavalaštva, u suradnji s inozemnim partnerima, organizirati ekskluzivnu distribuciju za inozemne izvođač?e i diskografske kuć?e u Hrvatskoj, dok će za izdanja Capo Media Music biti organizirana distribucija u inozemstvu.

U ponedjeljak, 7. studenog u 20 sati u klubu Sax održat će se promocija diskografske kuć?e Capo Media Music, uz live nastupe nekih od izvođača.

Muziku podržava
Stisni