Pras Fish prvi put akustično – na Akustici u Rockmarku

Muzika.hr - Glasno i jasno!
2482

Iza imena Pras Fish ‘kriju se’ tri mlađahna momka koji će u utorak 25. siječnja nastupiti u knjižari Rockmark, u sklopu Akustike.

Riječ je o zagrebačkom rock bendu, koji iza sebe ima nekoliko nastupa ‘električnih’ nastupa, a u sklopu Akustike će po prvi put predstaviti svoju glazbu u akustičnoj formi.U proljetnim mjesecima prošle godine objavili su svoje prvo demo izdanje, a u snimanju tog materijala pomogla im je ekipa iz Psihomodo popa, koja im je ustupila i prostor za snimanje. Trenutno su također u njihovom studiju, gdje snimaju nove studijske materijale i iščekuju objavljivanje albuma prvijenca. Kažu da bi najradije album objavili u obliku vinila. Mi kažemo – zašto ne?

Ime benda…
…”Za ime benda možemo se zahvaliti jednom od zagrebačkih grafitera. Na staroj zgradi, nakon probe, primijetili smo crnom bojom pošarano ime ‘Pras Fish’. Zvučalo nam je skroz nadobudno i sasvim drugačije od bilo čega drugog te smo ga prihvatili kao ime s kojim ćemo promijeniti svijet :)”…

Novi studijski materijali…
…”U ovom zimskom periodu nalazimo se u studiju grupe Psihomodo Pop. Njihov basist i producent Smiljan Paradiš Šparka radi sa nama te nam pomaže oko aranžmana naših pjesama koje treba s dječačkog ‘rokenrola’ dotjerati u zvučni i sirovi štih. Da se nas pita, najradije bih volio da nam prvi album bude u obliku vinila, kao u neka davno zaboravljena vremena.”…

Muziku podržava

Akustična svirka u Rockmarku…
…”Po prvi put akustična svirka za nas, nešto sasvim novo i puno ozbiljnije. Cilj nam je da svu energičnost i žestinu električne svirke prenesemo u nešto melodičnije i zvučnije, ali da u nama ostane žar i želja za ‘rokenrolom’.”

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Pras Fish – MySpace // YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook // akustika@rockmark.net

Muziku podržava
Stisni