Sinoć je na plaži Zrće (Novalja, otok Pag) izbio požar u borovoj šumi iza kluba Calypso zbog kojeg je evakuirano preko 10.000 ljudi s obzirom da se u blizini održava Fresh Island Festival, javila je policija danas u jutarnjim satima. Situacija je pod kontrolom te nitko nije ozlijeđen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Požar zbog kojeg je sinoć prekinut Fresh Island. Stay safe! @freshislandfest Credit: shh360

Objavu dijeli Muzika.hr (@muzikahr)

Ovdje i putem Facebooka Fresh Island festivala možete pratiti novosti što se trenutno događa po pitanju samog festivala, vatre i sigurnosti. Ovo je za sada posljednja objava koja se dotiče spomenutih pitanja, uz svježu informaciju o boat partyjima koji se nastavljaju.

Muziku podržava

“Sinoć je u blizini plaže Zrće izbio šumski požar. Nakon što su policija i hitne službe savjetovale evakuaciju zbog jakih vjetrova, usmjerili smo posjetitelje do parkirališta u blizini kluba Noa, koji se nalazi na sigurnoj udaljenosti od vatre.

Sigurnost fanova za nas je iznimno važna stoga smo surađivali s hitnim službama kako bismo spriječili požar u sljedećih nekoliko sati, prevozeći posjetitelje izvan lokacije kada je to bilo moguće i sigurno.

Hitne službe i dalje rade na suzbijanju preostale vatre tako da trenutno ne možemo reći kako će to utjecati na današnje performanse na plaži. Budite uvjereni da radimo sve što možemo kako bismo nastavili s planovima za nastavak partija.

Veliko hvala svim Fresh Island posjetiteljima koji su toliko strpljivi, podržavaju jedni druge te surađuju sa sigurnosnim i hitnim službama za vrijeme požara.

Daljnje novosti podijelit ćemo s vama čim prije.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#zrce on #fire literally 😑

Objavu dijeli BӨJΛП ПӨVΛK (@bojanovak)

 

Članak se ažurira

Muziku podržava