Povratak u ’70-te uz Cota G4

4099

Mladi rock bend Cota G4, mnogim ljubiteljima rock zvuka koji obilaze zagrebačke rock klubove već je duže vrijeme poznato ime. Od nedavno Cota G4 novi je bend pod okriljem Dallas Records u čijem će se izdanju i naći njihov novi album najavljen za jesen. Ovih dana na radio postaje stiže najavni singl “Putovanje vlakom“, kojeg će uskoro promovirati i prateći video spot sniman nedavno u Zagrebu, u režiji Igora Modrića iz produkcijske kuće Irs Art spot.

Bend postoji od 1994. godine, a uz brojne promjene postave i imena te razne neplanirane prepreke uspjeli su opstati vođeni samo jednom željom – svirati rock. Osim što zvuče kao da su rođeni barem 30-tak godina ranije, oni tako i izgledaju, a i žive… Ovi momci naslušali su se The Doorsa, Stonesa, Zeppelina i Purplea, pa se nemojte iznenaditi ako vam njihova glazba prizove u sjećanje velikane svjetskog rocka. Momci su izvrsni glazbenici, redom nagrađivani na natjecanjima instrumentalista.

Svi oni koji u svojim kolekcijama vinila čuvaju stara rock izdanja i kojima je nedostajao baš ovakav domaći rock bend, a uz to, ljubitelji su žestokih gitara, retro zvuka i snažnih vokala, mladi ili stari, bit će oduševljeni ovim bendom.

Cota G4 su:

Marko Osmanović – vokal

Igor Ruf – gitara

Danko Krznarić – Hammond orgulje

Mladen Rakas – bass

Nino Švedek/Vice Šindija – bubanj

Muziku podržava