Povratak Sambore u Bon Jovi više nije moguć

Muzika.hr
1532

Iako Jon Bon Jovi inzistira da između njega i benda Bon Jovi s jedne, te Richiea Sambore s druge strane nema ‘zle krvi’, čini se da ga neće baš tako lako primiti nazad u bend.

U razgovoru za radio WMMR-FM, Jon Bon Jovi najavio je novi album. Par pjesama već je napisano, iduće godine kreće snimanje, pa bi nasljednik tri godine starog “What About Now” mogao stići već 2016. godine. No, glavno pitanje bilo je što sa Samborom koji je napustio bend:Zašto bih raspustio bend zbog njega? Zašto bi David Bryan (klavijaturist) ili Tico Torres (bubnjar) ispaštali? Zašto bih ja ispaštao? Diskografa boli briga, isto kao i agencije koje organiziraju turneju. Nema veze, nije to neka velika stvar…” kazao je Jon.

Ako Samborin odlazak iz benda nije velika stvar, kako tvrdi Jon, njegov povratak praktički je neizvediv. Na pitanje može li se Sambora vratiti u bend u nekom trenutku, Jon je odgovorio:

“Jasno… Ali David, Tico i ja bismo tada morali biti u bezizlaznoj situaciji. Nakon što vas nema godinu i pol, nakon što propustite osamdesetak nastupa… zbilja mislim da to više nije moguće.

Muziku podržava