Povratak grupe Visage nakon 29 godina s novim albumom

750

Ponovo okupljena britanska ’80s synth-pop grupa Visage, najviše poznata po klasiku “Fade To Grey” iz 1980. godine, za kraj svibnja najavila je izlazak novog studijskog albuma.

Heart And Knives” bit će im prvo, a ukupno četvrto, studijsko izdanje nakon punih 29 godina i albuma “Beat Boy” koji je dosegnuo skromno 79. mjesto britanskog charta.Album će biti izdan za etiketu Blitz Club Records, a prethodno će ga najaviti singl “Shameless Fashion” koji će kao digitalni download i CD izaći 15. travnja odnosno 6. svibnja.

Lider Steve Strange i ostatak postave grupe koju trenutno čine basist Steve Barnacle, gitarist Robin Simon (ex-Ultravox/ex-Magazine) i pjevačica Lauren Duvall na albumu su ugostili bivšeg člana i Simonova bivšeg kolegu iz Magazinea, klavijaturistu Davea Formulu i bivšeg klavijaturistu Simple Mindsa Micka MacNeila.

Muziku podržava

Svoje doprinose na jednoj pjesmi dali su i bivši članovi Midge Ure (Ultravox) i Rusty Egan (ex-The Rich Kids/ex-Misfits), kao i producent te basist benda Killing Joke Martin “Youth” Glover.

Za omot albuma bili su zaduženi Lara Himpelmann i Peter Ashworth, autor covera istoimenog debija benda iz 1980. godine, a za produkciju John Bryan i Save Havlicek.

Popis pjesama:
Never Enough
Shameless Fashion
She’s Electric (Coming Around)
Hidden Sign
On We Go
Dreamer I Know
Lost In Static
I Am Watching
Diary Of A Madman
Breathe Life

Muziku podržava