Povratak Dioniza sa dva albuma

1450

Poznavateljima žešćeg zvuka ime Dioniz nije nepoznato. Bend postoji već gotovo desetljeće, a iza sebe imaju i album “Ništa o ljubavi” objavljen 1999. godine na kojem produkciju potpisuje Luky. Nakon poduže stanke, u kojoj su djelomično promijenili postavu benda, odsvirali hrpu koncerata i snimili mnogo novog materijala, Dioniz nam predstavlja novi album “Ubi bacchus ibi venus… vol.1” koji će se u prodaji naći krajem prosinca 2005.

Album najavljuje singl “Kost“, pjesma koju ćete ovih dana imati prilike čuti u eteru radio stanica cijele Hrvatske, a momci su se, obrnutim redoslijedom, publici već predstavili video spotom za istu pjesmu na svim nacionalnim i lokalnim TV postajama.

Osim što nam predstavljaju nadolazeći album, Dioniz već ima snimljen još jedan album, tako da će ovo izdanje, u stvari, biti samo prvi dio dvostrukoga albuma. Naime, bend je snimio 23 pjesme, od kojih će se 11 naći na “vol.1“, a preostalih 12 na “vol.2” albuma “Ubi bacchus ibi venus”.

Tekstovi i žestoka glazba redom su autorska djela gitarista i osnivača benda Davora Gavrana, koji ujedno potpisuje i izuzetno atraktivan i zanimljiv dizajn omota albuma, dok produkciju albuma potpisuje Dean Clea.

Muziku podržava