Povratak Denis & Denis kreće iz Tvornice kulture

Muzika.hr
2999

Jedan od najutjecajnijih pop bandova bivše države, riječki Denis & Denis, vraćaju se ovog prosinca velikom povratničkom turnejom kojom će obilježiti 30. godišnjicu prvog nastupa.

Nakon 7. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture slijedi nastup na dočeku Nove godine na riječkom Korzu, a nakon toga turneja po svim državama regije koja bi trebala potrajati do kraja idućeg ljeta.Nakon više od 25 godina prvi puta će zajedno nastupati duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja, te novom pjevačicom Ruby Kolić koja uz Davora Tolju čini duo Denis&Denis unazad nekoliko godina.

Denis & Denis sve će nastupe na ovoj turneji odrađivati uz puni live bend. Napomenut ćemo i da se Denis & Denis u orginalnoj postavi ne vraćaju na duži period, već samo tijekom turneje povodom obilježavanja 30 godina benda.

Muziku podržava

Hitovima poput “Program tvog kompjutora”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Čuvaj se” i “Voli me još ovu noć” objavljenim na tri albuma, Denis & Denis obilježili su ’80-te godine prošlog stoljeća te tada predstavljali svježi glazbeni proizvod na ovim prostorima.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna u prodaji su od idućeg tjedna, dok će na dan koncerta iznositi 80 kuna.

Muziku podržava