Potražite Elemental na novoj adresi

Muzika. hr - Glasno i jasno!
2058

Pod pritiskom fanova ukazala se potreba za proširenjem sadržaja, a usporedo s promjenom sadržaja došlo je i do promjene virtualne adrese zagrebačke hip hop skupine Elemental, koja sad glasi www.elemental.com.hr te na njoj odsad možete naći sve što ste poželji znati i imati, a niste.

Svi koji su pokušavali doći do njihovih tekstova sada imaju idealnu priliku skinuti riječi pjesama sa sva njihova dosadašnja tri albuma “Moj, njegov i njen svijet”, “Tempo velegrada – Demiurg” i aktualnog “Male stvari“. Uz izdvojene recenzije, nezaobilaznu biografiju, fanovima su ponuđene i atraktivne fotografije svih članova grupe. U skorašnjoj ponudi očekuje se download remikseva, te streaming snimki s live nastupa i dosadašnjih realiziranih video brojeva.

U svakom trenutku moći će se doznati mjesta i vrijeme nastupa Elementala, a tu je i posebna rubrika ‘brbljaonica’ gdje si svako može dati oduška i reći ono što misli o samoj grupi, njihovim pjesmama i svemu ostalom….Site će održavati sami članovi benda, koji su uvidjeli da je ovo najbolji i najbrži način komunikacije s publikom. Također je interesantno napomenuti da se na siteu pod rubrikom ‘Kontak’ nalazi i ‘Tehnički detalji za organizatore koncerata’, gdje je specificirana lista tehničkih i inih potreba ukoliko neki koncertni promotor želi angažirati ovu sve traženiju zagrebačku skupinu.

0 Shares
Muziku podržava