Potpuno nova pjesma Širokih ulica u videu s Akustike!

540

Skupina Široke ulice krajem siječnja je nastupila u glazbenoj knjižari Rockmark, a s njihovog akusticiranja vam predstavljamo video-snimku nove pjesme.

Momci su u sklopu Akustike nastupili u utorak, 24. siječnja te su publici u akustičnom izdanju predstavili nekolicinu potpuno novih pjesama koje će se naći na njihovom drugom po redu studijskom izdanju. Jedna od njih je bila i “Spaljene fotografije”.“Mislim da su ‘Spaljene’ jedna od zadnjih napisanih pjesama koje će ući na drugi album” otkrio nam je Borna Ocvirk, član benda i nastavio “Inicijalno je rađena drugačije, s drugačijim refrenom i drugačijim tekstom. Da ne ulazim previše u samu bit pjesme, ona predstavlja za svakoga nešto posebno, različito. Pjesma govori o nekoj osobi, supstanci, o nekoj stvari koja diktira tobom… A ti joj ne možeš reći ‘dosta’, iako pokušavaš. Meni osobno, jedan od najvećih favorita koje ćemo pustiti van u ovom novom periodu.

Pjesmu je uhvatila i naša kamera, te je predstavljamo kroz video na našem YouTube kanalu. Za audio-snimanje, miks i mastering bio je zadužen Antonino Šimić (Greenwood Studios), dok video-montažu potpisuje Mario Dragičević.

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni