‘Potpuni doživljaj’ Hendrixa besplatno na iPhoneu, iPadu i iPodu

Muzika.hr
987

Kuće Sony Music Entertainment i Experience Hendrix LLC udružile su se zajedno kako bi povodom obilježavanja 69. rođendana Jimija Hendrixa (27.11.) na tržište plasirale jedinstvenu aplikaciju za uređaje iPhone, iPad i iPod, a pomoću koje će se svekolikom slušateljstvu omogućiti uvid u cjelokupnu karijeru ove gitarističke legende.

Aplikacija nosi ime “Jimi Hendrix: The Complete Experience“, a donosi pregršt foto, video i tekstualnih materijala interaktivnog karaktera u vidu slika, filmova i pisanog e-sadržaja pomoću kojih će vas gledajući ravno u oči Hendrix uputiti u svoju bogatu, no nažalost prerano završenu karijeru te ostavštinu.Ako vam se sviđa ono što vidite, u video isječcima i glazbi također možete uživati i izravno putem servisa iTunes te gledati na televizoru, ako posjedujete odgovarajuće uređaje i AirPlay podešene zvučnike.

Kada se nalazite u njihovoj blizini putem aplikacije također možete detaljno proučiti mjesta koja su odigrala veliku ulogu u Hendrixovom životu poput studija Electric Lady te muzeja Experience Music Project.

Aplikacija je potpuno besplatna, a možete ju ‘skinuti’ ovdje.

Muziku podržava