Posljednji nastup Leut Magnetika!

2008

Trodnevni festival skate kulture naziva Atlantis Summer Challenge održat će se od 21. do 23. kolovoza. Uz nastup londonskih Zoot Woman, na ovom događanju posljednji će put nastupiti i Leut Magnetik. Koncert će se održati 23. kolovoza.

Svoj zadnji koncert u Splitu Leut Magnetik su održali 2005. godine u klubu Kocka. Bend trenutno ne djeluje, no ipak će još jednom nastupiti pred splitskom publikom, što će im biti posljednji zajednički nastup.

Uz Leut, na igralištu RK Koteks će nastupiti i skupina Indigo, koja djeluje već 10 godina i iza sebe imaju dva albuma. Četvorka će ovom prilikom premijerno izvesti pjesme s nadolazećeg novog albuma.

Muziku podržava

Nakon koncerta slijedi i Energie after party u klubu Obojena svjetlost, gdje će nastupiti Symbol One, dvojac koji je nedavno potpisao za francusku izdavačku kuću Archibell Records, te su objavili i LP izdanje, na kojem se nalazi njihov zapaženi singl “Love Juice”.

Pridružit će im se DJ i producent Moulinex, predstavnik disco house, funk i new wave žanra, ujedno i autor remiksa pjesme “Light And Music”, australskog benda Cut Copy.

Više informacija na myspace.com/atlantisskate i www.atlantissummerchallenge.com/hr.

Muziku podržava