Posljednji naklon Black Sabbatha na filmskom platnu

558

Jesen će doći u znaku rock spektakala na filmskom platnu – nakon najave Gilmourovog koncerta “Live at Pompeii”, u domaća kina stiže i “End of The End“, filmska priča posljednjem koncertu Black Sabbatha. 

U četvrtak, 4. veljače 2017. bend je stao na pozornicu u Birminghamu, gradu gdje je sve počelo, kako bi odsvirali svoj 81. i posljednji nastup The End turneje staviviši tako ‘točku na i’ karijere koja je trajala gotovo pola stoljeća. Rasprodana arena bila je kulminacija turneje s više od milijun posjetitelja diljem svijeta. Od svojih početaka 1968. godine, utvrdili su temelje heavy metala i time utjecali na na bendove iz cijelog svijeta – a taj je utjecaj prisutan i danas.

Muziku podržava

“End of The End” priča je o onom posljednjem koncertu nabijenom emocijama koje karakteriziraju svaki veliki završetak. Obožavatelji su u središtu koncertnog spektakla dok bend na pozornici izvodi poznate pjesme, od “Iron Mana” do “Paranoida” ili “War Pigsa”. Ovaj film daje obožavateljima intimni uvid u odnose među članovima benda te otkriva neka pojedinačna i zajednička sjećanja Ozzyja Osbournea, Tonyja Iommija i Geezera Butlera.

Pogledajte i poslušajte konačnu riječ najvećeg metal benda svih vremena – u Zagrebu će ga 28. rujna ekskluzivno prikazati Kaptol Boutique Cinema, a bit će dostupan i u drugim gradovima u CineStar kinima u Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Mostaru, Tuzli i Novom Sadu.

Muziku podržava