Ponoćna prodaja novog albuma Stonesa u Hrvatskoj

1482

Dallas Music Shopovi najavljuju veliku ponoćnu prodaju u noći s nedjelje 04. rujna na ponedjeljak 05. rujna novog albuma The Rolling Stonesa “A Bigger Bang“. Tako će hrvatski fanovi, istovremeno kao i u cijelom svijetu, imati priliku kupiti novi studijski album Stonesa kojeg su čekali 7 godina. Svi fanovi točno u ponoć imati će priliku kupiti novi album po cijeni od samo 109 kuna.

Cijena vrijedi samo za ponoćnu prodaju, a od ponedjeljka, 05.09. album će se nalaziti u prodaji po 119 kuna. Svaki kupac dobit će na poklon i plakat The Rolling Stonesa, dok će oni najbrži moći osvojiti i ekskluzivne singlove, te majice The Rolling Stonesa. Dallas Music Shopovi u Zagrebu (Tkalčićeva 7), Rijeci (Splitska 2a) i Splitu (Narodni trg 14) tako će u nedjelju u ponoć postati The Rolling Stones Shopovi.

Svi koji neće biti u mogućnosti doći točno u ponoć 4. rujna u Dallas Music Shopove, novi album The Rolling Stonesa mogu naručiti već danas, pa sve do 19. rujna, na Iskon portalu (www.iskon.hr) također po posebnoj promotivnoj cijeni!

Muziku podržava