Ponoćna prodaja novog albuma Depeche Modea

1356

Dallas Music Shopovi najavljuju veliku ponoćnu prodaju novog albuma Depeche Mode – “Playing The Angel” u noći s nedjelje 16. listopada na ponedjeljak 17. listopada. Tako će hrvatski fanovi, istovremeno kada i fanovi u cijelom svijetu, imati priliku kupiti jedananesti po redu studijski album DM.

Svi koji dođu u ponoć u Dallas Music Shopove u Zagrebu (Tkalčićeva 7), Rijeci (Splitska 2a) i Splitu (Narodni trg 14), novi album moći će kupiti po super povoljnoj cijeni od samo 109 kuna. Cijena vrijedi samo za ponoćnu prodaju, a od ponedjeljka, 17.10. album će u Dallasovim shopovima biti u prodaji po 119 kuna.

Svaki kupac dobit će na poklon i plakat Depeche Mode, dok će oni najbrži moći osvojiti i dodatne ekskluzivne Depeche Mode poklone. Svi kupci albuma do 31.10. sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti ulaznice za zagrebački koncert grupe, 22. ožujka 2006.

Svi koji neće biti u mogućnosti doći točno u ponoć Dallas Music Shopove, novi album Depeche Mode mogu naručiti već danas, pa sve do 29. listopada, na Iskon portalu http://www.iskon.hr također po posebnoj promotivnoj cijeni.

Muziku podržava
Stisni