Pomrčina Sunca zamračila SAD, Bonnie Tyler ponovno zasjala

229

Jučerašnji je dan u Sjevernoj Americi obilježila potpuna pomrčina Sunca. Pjevačica Bonnie Tyler pomrčinu je pratila s kruzera koji se tad nalazio oko Bahama, pa je u trenutku kada se Mjesec našao između Sunca i Zemlje za putnike izvela “Total Eclipse of the Heart”.

“Rekli su mi da potpuna pomrčina traje 2 minute i 40 sekundi, pa smo malo morali skratiti pjesmu” kazala je Tyler za svoju hit baladu iz 1983. godine koju je ovaj put izvela s Joeom Jonasom i njegovim bendom DNCE.

Muziku podržava

Nije teško pretpostaviti da je pjesma odmah zasjela na prvo mjesto iTunesa, a na Spotifyju je potražnja za njom porasla 827% gledamo li globalno, odnosno 2,859% samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Nielsen Music donosi podake da je za 500% porastao i broj downloada.

Potpuna pomrčina Sunca rijetka je pojava pa je i NASA sastavila šaroliku playlistu koja najbolje odgovara ovom događaju. Među pjesmama su “Eclipse” Pink Floyda, “Fly Me to the Moon” Franka Sinatre, “Here Comes the Sun” The Beatlesa, “A Sky Full of Stars” Coldplaya, “When the Day met the Night” Panic at the Disco…

Hrvatska će potpunu pomrčinu Sunca doživjeti tek 3. rujna 2081.

Muziku podržava