Pomognite Hail!-u u objavljivanju DVD-a

445

Hail!, metal supergrupa u čijim se redovima nalaze pjevač Tim ‘Ripper’ Owens (ex-Iced Earth, ex-Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Beyond Fear) i gitarist Andreas Kisser (Sepultura), s kojima su u bendu i ‘rotirajući’ glazbenici, uključujući bubnjare Mike Portnoya (ex-Dream Theater, Transatlantic) i Paula Bostapha (Testament, ex-Slayer), te basiste Jamesa Lomenza (ex-Megadeth) i Davida Efelsona (Megadeth) radi na svom prvom DVD izdanju.

Ono će se sastojati od povijesti benda, koja će se prikazati kroz snimke koncerata, ekskluzivnih behind-the-scenes snimki, zatim intervjua, tonskih proba, kadrova sa specijalnim gostima koji su im se pridružili na pozornici, meet-and-greetsa…

Naziv DVD-a, kao i njegov datum izlaska trenutno još uvijek nisu poznati, a bend je još uvijek u potrazi za bilo kakvim koncertnim snimkama i fotografijama koje su fanovi prikupili tijekom turneje. Svi zainteresirani koji su posjeduju takve materijala mogu se javiti na e-mail kingabba@aol.com.

Spomenimo i kako je Hail!-u u travnju ove godine pristupio i basist Slipknota Paul Gray koji je 24. svibnja pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Iowi.

Muziku podržava