“Pojačaj me” – online premijera videospota Diskurza

Leonora Bedić
2055

Novi singl pod nazivom “Pojačaj me” nalazi mjesto između drugog albuma, odnosno sountrack EP-a i usred izrade trećeg albuma, te će uz videospot dobiti i svoju remiks-verziju i fizičko izdanje, pošto se neće naći na jednom od narednih albuma.

Pjevač i gitarist Diskurza, Bojan Bajić, govori o novom spotu: “Bio je potreban jedan instant šut stvaralaštva prije trećeg albuma jer se u zadnje vrijeme nagomilalo osjećaja. Puno novih iskustava tijekom rada na spotu i pjesmi doprinose samom trećem albumu da bude kvalitetnije odrađen i prije gotov. Pogotovo zato jer od sada, timskim radom novog basista Damira i mene na miksanju i produkciji, točno znamo što želimo i kako to postići.Radeći na snimci ovog singla, već smo odredili neke smjernice za sound narednog albuma. Skice novih pjesama govore da će to biti jedan, do sada, najdinamičniji album, a ja kažem, uzimajući u obzir kliše te rečenice – najjači album Diskurza do sada.”

Diskurz na jesen kreće s novom postavom u koncertne podvige a do tada pogledajte videospot koji je napravljen u suradnji s Firmom Mašinerijom.

Muziku podržava
Stisni