Pogledajte kako Metallica svira cijeli “Kill Em All” – video

domination
2750

Već su radili koncerte gdje su svirali cijeli “Master of Puppets”, pa i “Black Album”, pa i “Ride The Lightning” na prošlogodišnjem festivalu Orion + More. Upravo novi nastavak tog festivala donio je nešto još posebnije!

Naravno, pored Deftonesa, Rise Against, Red Hot Chili Peppers, Tomahawk, Infectious Groovres i ostalih, upravo je Metallica trebala zatvoriti dvodnevni festival svojim spektakularnim koncertom. Sve skupa trebalo se dogoditi 9. lipnja na večer, ali između svojih hobija i festivalskih aktivnosti (horor filmovi, skate park, moto show, filmovi…) uspjeli su dan ranije iznenaditi sve!Za 16:30 najavljen je nastup benda pod nazivom Dehaan, a James Hetfield je na svojem službenom instagram profilu donekle upozorio pratitelje da ‘to moraju vidjeti!’. Na “Orion” festivalu nije čudno da član Metallice izađe na pozornicu u podne i najavi neki bend, ali ovoga puta su Hetfielda pratili svi ostali.

U takvom nespektakularnom okružju, bez ogromne i bogate pozornice, sa sunčanim naočalama na glavi stali su pred iznenađenu masu i odsvirali cijeli “Kill Em All” – album koji ovih dana slavi svojih 30 godina.

Naravno, dan kasnije odsvirali su i svoj pravi ‘hitoidni’ koncert, ali to je ipak manje bitno, zar ne?

Muziku podržava