Pogledajte Cavalera Conspiracy s Maxovim sinom na bubnjevima

domination
2555

I kad je odlazio iz Sepulture, Max nije krio svoju ljubav prema svom bratu i kolegi iz benda – Igoru. Svog sina nazvao je po njemu, a sada, godinama nakon toga, kada su ponovno zajedno u bendu, na trenutnoj turneji njihovog Cavalera Conspiracy Igora Cavaleru na bubnjevima zamijenio je – Igor Cavalera Jr.

Mali Igorov imenjak (i prezimenjak) zbilja je još klinjo, ali zapanjujuć je način na koji je odlupao bubnjeve na njihovom nedavnom nastupu u Norveškoj.

Riječ je o legendarnoj Sepulturinoj stvari “Troops Of Doom” a kako to zvuči s drugim Igorom iza seta bubnjeva možete pogledati ovdje.

Muziku podržava

Podsjetimo, nije ovo prvi puta da Max u glazbu Soulflya, Sepulture i, odnedavno, Cavalera Conspiracy ubacuje svoje obiteljske krvi. Prije malog Igora Maxu je često na pozornici društvo znao raditi i njegov posinak Richie Cavalera, sin njegove supruge Glorie iz prvog braka.

Richie dosta često na koncertima odrađuje dionice koje je na “Bleed” pjevao Fred Durst, na trećem albumu Soulfly-ja pjevao je na “Tree of Pain”, a na budućoj američkoj turneji njegov bend Incite bit će predgrupa Cavalera Conspiracy.

Muziku podržava