Poginuo pjevač Gottharda Steve Lee

Muzika.hr
3612

Pjevač jednog od najboljih švicarskih bendova Gottharda, Steve Lee, poginuo je u bizarnoj prometnoj nesreći u SAD-u, gdje je bio s ekipom na motorističkoj ruti, što mu je bio davni san.

Naime, dok je na zaustavnoj traci autoceste čekao svoje prijatelje da obuku nepromočiva odijela, dohvatio ga je jedan od parkiranih motora koje je jureći kamion pomeo.

Nakon 20-minutnog pokušaja reanimiranja proglašen je mrtvim u 16:13 prema lokalnom vremenu. Nesreća se dogodila u nedjelju na Saveznoj cesti 15, pravac sjever, između Mesquite i Las Vegasa.

Muziku podržava

S njim su na bajkerskoj turi bili i djevojka Brigitte Voss-Balzarini i Gotthardov basist Marc Lynn. Brigitte je s njim i prije dva mjeseca doživjela automobilsku nesreću na autocesti kod Firence u kojoj je Steve ostao neozlijeđen, a ona je teško ozlijedila kralježnicu, dok je Marc prije dvije godine također doživio tešku nesreću na motoru.

Posljednji live nastup Gottharda bio je na izboru za Miss Švicarske prije samo tri tjedna kada su se Steve i Brigitte mogli vidjeti sretni prvi puta nakon spomenute nesreće.

O tragičnoj nesreći izvijestili su i američki i švicarski mediji, a i izdavačka kuća Gottharda, Nuclear Blast.

In Memoriam

Muziku podržava