“Poduzetnik” Justin’s Johnsona za novi album

Muzika.hr
2083

Justin’s Johnson novim singlom najavljuju izlazak drugog,
još neimenovanog studijskog albuma, a online premijeru singla imate
priliku čuti na Muzika.hr.

Splitski ska-punkeri ispromovirali su album prvijenac “Na krivom mjestu u pravo vrijeme” diljem Hrvatske i regije, i mnoge razveselili svojim veselim melodijama i plesnim ritmovima. Ovim putem predstavljaju “Poduzetnika“, pjesmu koja je ponešto drugačija od onog što ste do sada navikli čuti od Justinsa. “Poduzetnik” će se naći na drugom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati 2015. godine i ujedno najavljuje novi, svježiji zvuk benda.

“Singl počinje upečatljivom brass linijom u usporenom reggae ritmu, potom se lagano gradi prema plesnom ska grooveu, da bi na kraju kulminirao tipičnim punk momentom. Sama dinamika i žestina pjesme ukazuju na put kojim će Justinsi ići na novom albumu. Na tome možemo zahvaliti odličnoj produkciji; pjesma je snimana u studiju Gorana Kovača u Splitu” komentirao nam je trubač Frane Mihalj.

“U jeku novovalnog optimizma koji sipa iz usta hrvatskih gospodarstvenih otaca, Justin’s Johnson je za prvi singl nakon prvijenca odabrao pjesmu o ljudima zbog kojih smo tu di jesmo, istinskim hrvatskim herojima, nepočutnim borcima protiv vjetrenjača satkanih od suhoparnih normi i tromog birokratskog aparata, koji i u naizgled bezizlaznim situacijama uvijek pronađu način da sebi, svojoj užoj i široj obitelji, a posljedično i cijeloj zajednici, omoguće način da žive pristojnim životom” našalio se frontmen Miro objašnjavajući značenje pjesme.

Muziku podržava