Počinje treća sezona Karlovačko Rock Off festivala

Promo članak
2944

Da jesen ne bude dosadna pobrinut će se finalisti Karlovačko RockOff festivala koji će se uživo predstaviti u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran.

Stručni žiri u sastavu: Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, zaprimio je preko 100 prijava za ovogodišnje festivalsko izdanje, a za uho su im zapeli singlovi 15 finalista koje ćemo po ovom rasporedu gledati i slušati u Shock Show Industry D’Katran:

6.10. – Iz@ Medošević, Chasing Milagros, S3ngs, Big Strip Gorila i Justin’s Johnson
13.10. – Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice, Auguste i U pol’ 9 kod Sabe
20.10. – Nezahvalnici, Rezerve, Bobo, Surka BeatBox i Mangroove

Muziku podržava

Superfinale na rasporedu je 4. studenog, a nagradni fond za 3 najbolja superfinalista uključuje snimanje singlova i video spotova u profesionalnoj produkciji.

“Izuzetno smo zadovoljni da na festivalu imamo 15 izvrsnih izvođača, a ovaj popis imena to jasno pokazuje. Publika i mediji imat će priliku u četiri večeri na jednom mjestu uživo čuti velik broj sjajnih glazbenika domaće rock i off scene” izjavio je Hrvoje Horvat.

Od ove godine festival organizacijski preuzima udruga Unison – Hrvatski glazbeni savez, no misija osnivača, Hrvatskog društva skladatelja, ostaje ista: medijska deblokada mladih autorskih bendova i izvođača te njihov radijski, koncertni i diskografski proboj. Imenima koja su obilježila posljednja izdanja Karlovačko RockOffa poput Sare Renar, MORT-a, Markiza, Grette, Ante Casha i Judette, u studenom će se pridružiti netko od 15 ovogodišnjih finalista.

Drugu godinu zaredom ponosan sponzor RockOffa je Karlovačko – moderan i progresivan brend koji potiče ljude da budu aktivni, optimistični i da preuzmu budućnost u svoje ruke. U ovom slučaju, Karlovačko potiče mlade i talentirane domaće izvođače da izađu na svjetla pozornice i pokažu svoj talent. Simbioza između RockOffa i Karlovačkog temelji se na zajedničkoj težnji da novoj generaciji hrvatskih glazbenika osiguraju platformu putem koje mogu pokazati svoj talent.

Više aktualnosti i informacija saznajte na službenim web i Facebook stranicama Karlovačko RockOffa.

Muziku podržava