Pledgemusicom pomozite Consecrationu

domination
456

Svijet se sam po sebi mijenja, a unutar njega i glazbena industrija svakim danom proživljava nove izazove. Već je dosadno tipkati o krađi glazbe, o ilegalnoj razmjeni podataka i kvaliteti mp3 formata, pa se netko sjetio novog načina za pomoć bendovima koji nisu stvorili svoje ime u kapitalističkim krugovima.

Već je nekoliko servisa pokrenuto koji se temelje na donacijama za projekte koji se svide nekom korisniku. Sane je već zamolio ekipu da im uskoči u pomoć preko Rockethuba, a beogradski Consecration i njihov izdavač zajednički su pokrenuli akciju kako bi ljubiteljima muzike mogli ponuditi trenutni hit – gramofonsku ploču. Radi se o albumu “Cimet” kojeg preko servisa Pledgemusic možete podržati u dvomjesečnoj kampanji.

Naravno, kako bi priča zainteresiranim ljudima koji vjeruju u muziku dala još više hrabrosti, odlučili su 10% od ukupno skupljenog iznosa pokloniti The David Lynch Foundation.

Muziku podržava

Kako pomoći? Jednostavno – na stranici albuma na Pledgemusic odaberite neki od paketa, a vaš račun će se teretiti tek kada se dostigne 100% cilja. Ako se skupi i više od toga, bend će to iskoristiti za daljnju promociju albuma. Naravno, sve možete proširiti i širokom lepezom društvenih mreža i time doadatno i nematerijalno pomoći bendu koji traži svoje mjesto pod suncem.

Korisnici koji pomognu neće biti zaboravljeni, već će prvi biti obavještavani o svim novostima i dobivati sve ekskluzive iz svijeta Consecrationa, uključujući i digitalnu verziju albuma već 1. prosinca. Na kraju – na ruke svima doći će i primjerak albuma zajedno sa sadržajem kojeg ste odabrali pri vašoj donaciji, i to 1. ožujka 2013.

Moderna vremena su tu, moderne metode su tu – jašite u ritmu današnjih vremena…

Muziku podržava