Pjevačica Garbagea u solo vodama

domination
1164

Budući je Garbage uzeo nedefinirani period praznoga hoda, frontwomenica Shirley Manson počela je sa svojim solo albumom. Završila je jednu pjesmu s kompozitorom David Arnoldom s kojima je radila i pjesmu iz fila o James Bondu. Budući da nema postavljene neke velike uvjete i dead-lineove zadovoljna je i uživanciju opisuje riječima:

“Upravo sam bila u Londonu da sredimo tu pjesmu. Išlo je zbilja brzo i bilo je vrlo zabavno. Smiješno je što mi je za sada skroz čudno raditi s nekim novim, ali je ujedno i totalno uzbudljivo i ‘freaky’! Već mi je zlo od svih tih rokova, pa sada živim malo slobodnije i ne zamaram se nekim rasporedima, samo radim muziku i uživam.”

O svom matičnom bendu i o raznim glasinama jednostavno pojašanjava: “Još smo zajedno, definitivno! Samo smo osjećali da nam treba malo odmora i da se idemo zabavljati s nečim drugim. Butch (bubnjar) se vratio produciranju a ostali rade neke pjesme za filmove.

Budući da smo svi pomalo blesavi, nismo napravili neku konkretnu izjavu za javnost, a trebali smo. Nije nam bilo jasno zašto se tolika prašina digla oko naše male stanke. Mi se međusobno volimo i još imamo volju i želju za zajedničko sivranje. Samo smo uzeli pauzu, ipak je cijelo desetljeće iza nas. I to kakvo desetljeće! Ali, još smo tu…”

Muziku podržava