Pips, Chips & Videoclips novi singl i koncert u Aquariusu

1175

Nakon dva tjedna priprema prošli vikend je u Zagrebu grupa Pips, Chips & Videoclips snimljen videospot za pjesmu “Kako funkcioniraju stvari“, treći single skinut s albuma “Drveće i rijeke”. Pod redateljskom palicom Tanje Golić, više puta nagrađivane studentice Akademije dramskih umjetnosti iz Zagreba, spot je sniman u izložbenom prostoru Muzičke akademije u Frankopanskoj ulici.

Spot prikazuje odličnu autorsku koreografiju plesačica suvremenog plesa Ive Hladnik i Darije Doždor predstavljenu kroz manipulaciju svjetlom, svjetlosnim efektim i sjenom. Snimateljski posao muški su odradili Hrvoje Franjić i Mak Vejzović.

“Kako funkcioniraju stvari” treći je single Pipsa s albuma “Drveće i rijeke” i prvi u kojem se kao glavni vokal pojavljuje Yaya. Njezin sjajan, sugestivan vokal, podržan odličnom produkcijom Jure Ferine i Pavla Miholjevića te miksom slavnog Davea Friedmana, čini od “KFS”-a jednu od najupečatljivijih novijih pjesama Pipsa i već prepoznatljivog koncertnog favorita. Premijera videospota očekuje se kroz 14 dana.

Muziku podržava

Gotovo pola godine nakon objave albuma “Drveće i rijeke” grupa Pips, chips & Videoclips održat će prvi veliki koncert u Zagrebu, i to u klubu “Aquarius” 28. listopada s početkom u 21 sat. Izuzmemo li jako uspješan, poluskriveni nastup u “KSET”-u sredinom lipnja koncert na obali Jarunskog jezera bit će prva ‘prava’ šansa da se na djelu vid Pipsi.

Naglasak u set listi Pipsi će staviti na pjesme s posljednjeg albuma, ali i podsjetiti na hitove s prošla četiri studijska. Cijeli nastup snimati će kamere HTV-a, a zanimljivo je napomenuti i da je broj karata strogo ograničen kako bi se publici omogućilo bolje praćenje. Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 40 kuna, moći će se kupiti od 22. listopada u CD shopovima Aquariusa u Vlaškoj i Varšavskoj te blagajni kluba, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

Muziku podržava