Phil Anselmo progovorio o smrti Dimebag “Darrell” Abbotta

4326

Nekadašnji pjevač Pantere Phil Anselmo napokon je progovorio o tragičnom ubojstvu kolege Dimebag “Darrell” Abbotta, s kojim je u posljednje vrijeme bio na ‘ratnoj nozi’, te je priznao da žali što se nije mogao oprostiti s njim.

“Volio sam Dimebag Darrella jer nije postojao niti jedan ‘motherfucker’ poput njega. Vinnie Paul moj drugi brate, iskrene sućuti tvojoj obitelji. Blagoslovljena mu bila sva obitelj, i svi najbliži prijatelji” stoji u priopćenju pjevača Anselmoa. Iako je otputovao u Dallas da prisustvuje na pogrebu, obitelj Abbott izrazila je želju da se ne pojavljuje: “Poštujem želje obitelji, koja me nije htjela tamo iako vjerujem da pripadam tamo, ali u potpunosti razumijem”. Razlog zbog kojeg je obitelj izrazila želju da se ne pojavljuje na pogrebu je njegov intervju za Metal Hammer u kojem je izjavio da je Dimebag “Darrell” Abbott: “plitak i glup čovjek”.

Sadašnji pjevač Superjoint Ritual za kraj je rekao: “Ovo je promjenilo cijeli svijet, i ovo je posljednje što će te vidjeti od mene za dugo vrijeme”.

Muziku podržava