Parni valjak uživo o svojih 30 godina

2791

U četvrtak, 15. prosinca točno u podne održat će se velika radijska promocija kompilacija “Koncentrat” i to istovremeno na valovima Obiteljskog i Narodnog radija i u programu televizije Z1. Radijski/TV urednik i voditelj Goran Kurjak razgovarat će s kompletnom postavom Parnog valjka u velikoj dvorani MMC-a u sklopu Obiteljskog i Narodnog radija.

Uz preslušavanje albuma, bend će odgovarati na pitanja o trideset uspješnih godina postojanja, posljednjoj koncertnoj turneji a najavit će i ‘oproštaljku’ na velikom koncertu u Zagrebu 20. prosinca. Kroz nagradne igre u eteru Narodnog i Obiteljskog radija slušatelji i obožavatelji Valjka ovih će dana imati priliku osvojiti i pozivnice za radijsku promociju.

Diskografski kraj karijere Parni valjak je obilježio izdavanjem dviju kompilacija koje su upravo objavljene pod istim nazivom “Koncentrat”, ali kao dva različita proizvoda. Prvi CD, u izdanju Hit Recordsa je iz perioda kad je bend izdavao za diskografsku kuću Suzy i na njemu se nalazi 18 originalnih snimaka iz tog najranijeg razdoblja.

Drugi, dvostruki CD (po cijeni jednostrukog) sa 34 pjesme objavila je Croatia Records. Oba albuma su presjek onog najboljeg što nam je Parni valjak pružio u svojih trideset godina.

Muziku podržava