Ozzy Osbourne izbacio je novi singl “Under the Graveyard”. Samo nekoliko tjedana nakon što je otkrio da ga je suradnja s Post Maloneom inspirirala za novi album, Osbourne je izbacio novi singl, koji će se naći na njegovom nadolazećem albumu. To će Ozzyju biti dvanaesti album u solo karijeri, za koji se odlučio nakon gotovo desetogodišnje pauze, koliko je prošlo od zadnjeg albuma “Scream”. Još se ne zna kada će točno izaći, ali se zna da će to biti nekada u 2020. godini. Novu pjesmu možeš poslušati u nastavku.

Detalji o albumu još nisu isplivali na površinu, ali ono što je poznato je da u snimanje pjesama za album neće biti uključen gitarist Zakk Wylde, koji će i dalje biti član live postave benda. Ozzyjevi fanovi iz ovih krajeva moći će njegove nove stvari poslušati na koncertu u Beču 26.2.2020., gdje će, osim njega, na pozornici biti i Judas Priest.

Inače, Ozzy je nedavno imao neočekivanu suradnju s Post Maloneom. Nedavno se Ozzy ukazao kao gost u pjesmi “Take What You Want”, zajedno s reperom Travisom Scottom. Suradnja je naišla na odobrenje mnogih, s obzirom da je njihova kolaboracija spojila mlađe generacije koje su zaluđene Post Maloneom, kao i starije koje cijene Ozzyja. Zanimljivo je što je došlo do takve suradnje, s obzirom na to da Osbourne ne prati baš modernu glazbu. To je dao do znanja 2010. godine u jednom intervjuu kada se pitao: “Who the fuck is Justin Bieber?”.

76 Shares
Muziku podržava