Overflow se vraća

1861

Nakon četiri godine šutnje javlja se koprivničko-varaždinska punk rock skupina Overflow. Sve su iznenadili naglim prekidom s glazbenim radom 2001. godine, da bi se krajem ljeta 2005. u javnosti mogle čuti glasine o ponovnom okupljanju benda. Oni sami nisu se oglasili, već su se u sastavu Nikica Jovanović gitara, Dalibor Martinčević bubnjevi, Goran Živković vokal, i nova mlada snaga Zoran Piberčnik na basu u miru i tišini posvetili glazbi i ozbiljnom radu na novim pjesmama.

Rezultati tog rada su uskoro došli – Anubis Records, za kojeg su izdali albume “Extremely Perverted Fantasies Of Disordered Mind” i “Unbreastfed 69”, najavljuje izdanje novog, petog, albuma početkom travnja.

LIVE – At … Parties” u trajanju od gotovo sat vremena, sa sadržajem od 20 skladbi, snimljen je u Socijala Studios u Novom Sadu i okolici. Uz nove pjesme, na albumu se nalazi desetak pjesama iz ranijeg razdoblja benda koje su teško dostupne ili čiji je zvuk u prošlim produkcijama bio vrlo upitne kvalitete. Produkciju novog albuma potpisuje mladi i perspektivni producent Pedericco Rashiid. Koncertne promocije novog albuma trebale bi početi u travnju.

Muziku podržava

Do tada Overflow su pripremili vrlo informativnu web stranicu www.overflow-tv.com, koja je pokrenuta jučer, 11.2.2006. – točno na 16. rođendan grupe.

Overflow iza sebe imaju četiri albuma, tri 7′ singla, nekoliko samostalno produciranih i režiranih glazbenih video spotova, nekoliko kompilacija s bendovima poput No Means No, NOFX i Bambix., te nekoliko stotina koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Francuskoj, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Danskoj, Makedoniji, Švicarskoj….

Muziku podržava
Stisni