Outkast opet na vrhu Billboardove ljestvice albuma

1490

Tri mjeseca od izdavanja albuma “Speakerboxxx/The Love Below” grupe Outkast, ovaj dvostruki album se vratio na vrh Billboardove ljestvice 200 albuma. Dinamični duo je svoje ‘životno djelo’ do sada prodao u više od 374 000 samo prošlog tjedna, prema brojkama SoundScana objavljenih u srijedu, te se tako vratio na prvom mjesto. Do sada je album prodan u više od 3 milijuna kopija.

Album “Diary” mlade zvijezde Alicie Keys, koji je u prošlom tjednu prodan u 371 000 primjeraka, spustio se na drugo mjesto, dok je Toby Keith pao na 3. mjesto.

“The Very Best” album od Sheryl Crow napredovao je sa 7. na 5. mjesto najprodavanijih albuma, dok je “The Singles 1999 – 2003” od No Doubta. Britney Spears je s “In the Zone” napredovala do 10. pozicije. Album “Beg for Mercy” grupe G-unit napredovao je sa 15. na 11. mjesto, dok je Jay-Z-jev “The Black Album” skočio za 6 mjesta na 12. poziciju. Album bez imena punk grupe Blink 182 napredovao je na 14. mjesto.

“Dangerously in Love” superzvijezde Beyonce je najbolji prošlogodišnji album za ženskog izvođača, trenutno je na 17. mjestu najprodavanijih albuma. Album “Reserrection” već dugo preminulog Tupac Shakura je napredovao do 19. mjesta.

Muziku podržava