“Ouija” zajedničko izdanje ENI-ca i Vave

Muzika.hr
1044

U prodaji je zajedničko izdanje skupine ENI i Vave pod nazivom “Ouija” (čita se: vi dža).

Radi se o materijalu koji je nastao u svega nekoliko mjeseci i sadrži pet potpuno novih Vavinih autorskih pjesama i jedan instrumental. “Otključana vrata” je aktualni singl za koji je snimljen i videospot u režiji Kristijana Vučkovića. Singl koji je najavio zajedničku suradnju četiri pjevačice i gitarista, “Još jedno more”, inspiriran je Nikolininim razmišljanjima o vlastitoj prošlosti koja joj se u jednom trenutku učinila kao Titanikov put u jednom smjeru, dok je “Tokyo Boy” u potpunosti snimio, aranžirao i producirao Davor Tolja, vođa grupe Denis&Denis.

CD “Ouija” sadrži i dva easy listening broja, “S ulica Njujorka” i “Samo pola mene” koju je u cijelosti snimio, producirao, aranžirao i odsvirao Elvis Stanić.

Muziku podržava

Ploču zaključuje naslovna “Ouija”, Vavin dvominutni ambijentalni instrumental odsviran na lap-steel gitari i dijelom se oslanja na njegovu trilogiju instrumentalnih albuma.

U bonusima su skrivene dvije demo verzije prethodnih suradnji ENI i Vave, a svaki kupac CD-a dobiva i voucher za dodatni bonus! Besplatni download još jednog radnog snimka, nikad objavljenu verziju “Ostavljam ti usne”.

Muziku podržava