Otvoren natječaj za RockOff festival 2017.

Promo članak
708

RockOff festival održat će se i ove godine, a novosti vezane za peto izdanje organizatori su prezentirali na konferenciji za
medije.

Na pressici se medijima obratio Hrvoje Horvat, direktor festivala RockOff i službeno otvorio natječaj za bendove. Ove godine natječaj će trajati od 17. ožujka do 31. svibnja, a bendove koji će imati priliku nastupiti na festivalu odabrat će stručni žiri.

RockOff festival etablirao se kao jedan od vodećih glazbenih festivala u Hrvatskoj koji svojim programom njeguje i promiče umjetničke vrijednosti moderne glazbe. RockOff mladim glazbenicima i autorima pruža mogućnost dodatne afirmacije kroz koncerte, medije te radijski i televizijski eter.

Muziku podržava

Na Rockoff festival mogu se prijaviti svi bendovi, bez obzira na broj objavljenih singlova ili albuma. Mogu se prijaviti predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, rapa, heavy metala i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova.

Na festivalu sudjeluje 16 bendova a sastoji se od 4 finalne večeri te superfinala.

Utemeljitelj Rockoff festivala je Hrvatsko društvo skladatelja, a od 2016. godine organizaciju festivala preuzimaju Unison, krovni savez glazbenih udruga i Heineken Hrvatska. Za izvršnu produkciju projekta zaduženi su Unison i MPG, dok je voditelj projekta Unison.

Muziku podržava