Otvoren Klub kulture u Križevcima

1239

U četvrtak 24.11. u Križevcima je nakon dugo iščekivanja otvoren Klub kulture udruge K.V.A.R.K. (kreativni veznik alternativnog razvoja kulture) na gotovo 200m2 prostora. Otvorenju kluba nazočio je i prvi čovjek grada, gradonačelnik Branko Hrg kao i mnogi drugi ugledni gosti među kojima valja posebno spomenuti gospodina Arnoa, predstavnika Nizozemske CNF-CEE fondacije koja je svojom financijskom podrškom uvelike pomogla još bržem ostvarenju zacrtanog cilja.

Zahvaljujući pomoći grada, raznim donacijama, ali i iznimnoj volji i požrtvovanosti članova udruge i njezinog predsjednika Saše Lončarića Križevci su dobili kvalitetan prostor na kojem će mladi moći uživati i sudjelovati u raznim programima od koncerata, slušaonica, radionica, filmskih večeri, izložbi…, a za koje je u Križevcima do sada nedostajao adekvatan prostor.

Klub kulture nalazi je u sklopu Hrvatskoga doma na Mažuranićevom trgu. Iz bogatog programa kluba za 12. mjesec izdvojio bih Blues večeri ponedjeljkom od 22 sata, humanitarni koncert akcije Five 4 Kids predviđen za 10.12, projekcije filmova Larrya Clarka, drugi Battle Freestylle Show, koncerte grupa PHC, AK47, Puff Pant, Lucy zatim večeri poezije, promocije i još mnogo drugih aktivnosti.

Klub je otvoren svakoga dana od 10.00 do 15.00 te od 19.00 do 00.00 sati. Detaljnije informacije o programu Kluba kulture možete pronaći posjetite li stranice udruge K.V.A.R.K.

Muziku podržava