Oproštaj s Močvarom uz Let3

2666

Bend koji je u posljednjih devet godina nebrojeno puta napunio, rasprodao i protresao klub na Savskom nasipu, zasluženo zatvara jednu eru u Zagrebu dvodnevnom gažom s pregršt rocka, znoja i iznenađenja.

Nedavna najava činila se još miljama i danima daleko, a od nedjelje nas dijele tek dani koji stanu na prste jedne ruke i čini se kako je priča o Močvari jedan običan vic, no stvarnost je nešto drukčija… Ili je barem gluha.

Meka nekoliko generacija doživjet će svoj tužan, ali svakako glasan kraj u nedjelju 11. svibnja, kada će po posljednji put Močvarom zaoriti zvuk Let3-a, ali i glazbe uopće. Da gomila zainteresiranih ne bi ostala zakinuta Let3 nastupit će i da prije, 10. svibnja, na istoj pozornici.

Muziku podržava

Bend kojem ne treba najava, definicija i poziv uz organizaciju najavljuje spektakularan i nadasve zanimljiv kraj, prepun iznenađenja (teško da nas Letovci mogu više iznenaditi), ali i odlične svirke pri čemu ih u subotu podržavaju punk-rockeri Kiper, te heavy/hard/trash/glam/metal/rock tulum DJ White Trach Galorea. Nedjelju će uz riječke sokole upisati u povijest Močvare garage-rock tulum šibenskog DJ-a Pere.

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna u pretprodaji, bilo da se radi o koncertu u subotu ili nedjelju, dok će cijena istih, ukoliko ih ostane, na dan koncerta iznositi 80 kuna za prvi odnosno 50 kuna za drugi koncert.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Kovač, Masarykova 14; Mama, Preradovićeva 18; Dirty old shop, Tratinska 33; Kartomlat, Importanne centar (lokal E-9); Močvara, Trnjanski nasip bb.

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za posljednji koncert Let3-a u Močvari mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna, dok su ulaznice za subotnji koncert raspordane u Fan clubu.

Muziku podržava