Online video premijera – “Noge II” Barbari

Muzika.hr
1303

Neposredno pred upravo održani nastup u KSET-u gdje su promovirali drugi album
“Santa Barbara”, Barbari predstavljaju treći singl s istoga.

Novi singl dobio je i videospot “Noge II” u režiji Ire Tomić, a online video premijeru pogledajte na Muzika.hr.“Pjesma ‘Noge II’ je, kao što i sam naslov pjesme govori, druga verzija pjesme ‘Noge’ koja se na albumu ‘Monfiorenzo Underground’ našla u klavirskoj izvedbi, a na albumu ‘Santa Barbara’ doživjela svoju punokrvnu bendovsku reinkarnaciju u funky prizvuku. Srž pjesme je nastala 2012. godine u Zagrebu, a 2013. je postala ovo što danas predstavljamo. Autor glazbe je Alen Bernobić uz moju asistenciju, a tekst potpisujem ja.

Ponekad je proces nastajanja pjesme višegodišnji! Svjesni smo da smo zbog prave ljubavi spremni proći kroz sve, a ova pjesma govori upravo o tome. Prava je ljubav vrijedna prolaženja kroz razne patnje i teške situacije.

Spot je ponovo režirala naša dugogodišnja prijateljica Ira Tomić. Totalno smo oduševljeni spotom i smatramo da je Ira ovog puta napravila nešto najbolje do sada te da će vizualni dio pjesme svakako pripomoći da se singl još više izvrti te dopre do ušiju i srca slušatelja!” priču o spotu ispričala nam je frontgirl Barbara – Barbara Munjas.

Muziku podržava